Pörkölőüzem

Kávépörkölő üzemünket azért hoztuk létre, hogy hazai környezetben is népszerűsítsük a kávézás kultúráját, aminek a kávégourmanokon kívül, egyre többen hódolnak.

Termékeink kiváló minőségéről a rendszeres, pozitív fogyasztói visszajelzéseken kívül, Termék Nagydíj dicsérő oklevél és Kaposvár kincse kitüntető cím tanúskodik.

Üzemünkben három pörkölővel dolgozunk a nagyobb 180 kg, a közepes 120 kg, a kisebb pedig 60 kg zöldkávé pörkölésére alkalmas egyidejűleg.

0
év szakmai tapasztalat
0
féle termék
0
üzleti partner
0
tonna pörkölt kávé

A kávé a szenvedélyünk

Cégünk 1989-ben alakult Somogy megyében, pörkölőüzemünk jelenleg a megyeszékhelyen, Kaposváron működik.

A kávépörkölésben arra specializálódtunk, hogy a legmagasabb minőségű kávészemeket dolgozzuk fel. Ezt lassú pörkölésű és kizárólag hideg levegős hűtési technológiánkkal végezzük.

Technológiánk kizárja alacsony minőségű kávébab (tört, apró szemű, nem homogén eloszlású) alapanyag felhasználását. Célunk a stabil minőségi kávétermékek gyártása, termékpalettánk folyamatos bővítése a piaci igényekhez alkalmazkodva, a HoReCa szegmensek széles termékkörű lefedése. 2015 óta történt kapacitásbővítésünknek köszönhetően, ma már a lakossági piacon is komoly eredményeket érünk el.

Menü